Informatii

Hotel Delphi Art
Atena, Grecia
4 nopti
Mic dejun
Transport cu avionul inclus
Plecari: Bucuresti


Pret persoana/sejur de la de la 325 Euro

Descriere

Hotelul Delphi Art se află în inima Atenei, vizavi de Teatrul Naţional şi de Biserica Sf. Constantin. Este găzduit într-o clădire neoclasică din anii 1930. Acesta are un restaurant care serveşte mese la cerere, un bar şi oferă acces gratuit la internet WiFi.
Camerele de la Delphi Art oferă podea cu parchet, nuanţe calde, mobilier în stil clasic, sistem de încălzire şi aer condiţionat cu control individual, TV, minibar şi seif. Baia include cadă sau duş şi uscător de păr. În cameră se oferă zilnic cafea, ceai şi 1 sticlă de apă de 1,5 litri.
Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun servit zilnic în zona de luat masa, iar pentru cei care fac check-out înainte de mic dejun, hotelul pregăteşte un pachet de mic dejun.
Acest hotel este situat convenabil la doar 200 de metri de staţia de metrou Omonia şi permite tuturor oaspeţilor să cunoască cele mai importante obiective turistice în cel mai scurt timp. Personalul poliglot profesionist oferă servicii la standarde înalte pentru a onora toate solicitările oaspeţilor. Aeroportul Internaţional Atena se află la 45 de minute de mers cu maşina de Delphi Art Hotel. 

Hoteluri similare

The H Dubai

The H Dubai

1506 Euro

Catre Pachet
INDIGO MARE

INDIGO MARE

500 Euro

Catre Pachet
Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat

Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat

1097 Euro

Catre Pachet

Cerere oferta