Hotel du Theatre by Patrick Hayat

Informatii

Hotel du Theatre by Patrick Hayat
Paris, Franta
4 nopti
Mic dejun
Transport cu avionul inclus
Plecari: Bucuresti


Pret persoana/sejur de la de la 625 Euro

Descriere

Hotel du Theatre by Patrick Hayat estesSituat într-o stradă liniștită din inima capitalei franceze, în apropiere de Parc Monceau și înconjurat de multe magazine și restaurante, hotelul este găzduit într-o clădire datând de la începutul anilor 1900. WiFi gratuit este oferit în întreaga proprietate și oaspeții se pot bucura de ziare gratuite și pot savura ceai și cafea în zona recepției.
Hotel Du Theatre oferă camere recent renovate, cu multe facilități moderne, precum și o pivniță boltită, unde este servit zilnic un mic dejun continental. Personalul va fi încântat să ofere informații și să satisfacă exigentele dumneavoastră.
Puteți beneficia de cele 2 stații de metrou din apropiere (Roma și Villiers) pentru a ajunge în mai puțin de 5 minute la Montmartre, Opera, Arcul de Triumf, Champs-Elysees și la magazine. În apropiere este disponibilă parcare publică, la un cost redus atunci când rezervată în avans

Informatii
  • Informatii suplimentare:

    • Tarifele menționate reprezintă cel mai mic tarif pentru pachetele prezentate. Există un număr limitat de locuri la aceste tarife.
    • La cerere putem înlocui hotelurile cu altele din aceași categorie.

Hoteluri similare

Hotel Tour d'Auvergne Opera

Hotel Tour d'Auvergne Opera

700 Euro

Catre Pachet
Hotel Brittany Opera

Hotel Brittany Opera

700 Euro

Catre Pachet
OMIROS HOTEL

OMIROS HOTEL

438 Euro

Catre Pachet

Cerere oferta