Informatii

YAS ISLAND ROTANA
Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Transport cu avionul inclus
Plecari: Bucuresti

Descriere

Hotelul este situat pe Insula Yas, langa parcul acvatic Yas Waterworld, parcul de distractii Ferrari World si noul Mall Yas, la 20 de minute de mers cu masina de Moscheea Sheikh Zayed si de centrul de expozitii din Abu Dhabi. Aeroportul International Abu Dhabi se afla la aproximativ 10 minute de mers cu masina, iar aeroportul din Dubai la aproximativ o ora.

Informatii
 • Facilitati camere:


  Camerele sunt dotate cu  minibar, seif, televizor, halat de baie, uscator de par, telefon, internet.

 • Facilitati hotel:


  Hotelul dispune de 281 camere si 27 apartamente, restaurante, baruri, cafenea, piscina exterioara cu zona special amenajata pentru copii, jacuzzi, teren de tenis, centru fitness, wi-fi.

 • Localizare:


  Hotelul este situat pe Insula Yas, langa parcul acvatic Yas Waterworld, parcul de distractii Ferrari World si noul Mall Yas, la 20 de minute de mers cu masina de Moscheea Sheikh Zayed si de centrul de expozitii din Abu Dhabi. Aeroportul International Abu Dhabi se afla la aproximativ 10 minute de mers cu masina.

 • Spa & Welness


  Buna dispozitie a clientilor este asigurata de zonele special amenajate pentru tratamente, masaj, gimnastica, jacuzzi, sauna, baie de aburi.

 • Sport si Divertisment:


  Turistii pot beneficia de serviciu de transport catre toate atractiile insulei Yas, inclusiv plaja Yas Beach si centrul orasului Abu Dhabi.

Hoteluri similare

RAMADA JUMEIRAH

RAMADA JUMEIRAH

1049 Euro

Catre Pachet
BEACH ROTANA

BEACH ROTANA

971 Euro

Catre Pachet
MARINA BYBLOS HOTEL

MARINA BYBLOS HOTEL

553 Euro

Catre Pachet

Cerere oferta