Hotel Website: www.grupotel.com/es/hotel/mallorca/playa-de-palma/acapulco-playa/hotel.html

Descriere

Popularul Grupotel convinge prin ospitalitatea sa calda si serviciul politicos. Grupotel Acapulco Playa este un hotel destinat exclusiv adultilor, situat la doar cativa metri de Marea Mediterana, intr-una dintre cele mai populare zone din Golful Palma.


Localizare

Acest hotel de 4 stele este situat chiar pe celebra plaja Playa de Palma. Diverse restaurante, baruri, magazine si locuri de divertisment sunt in imediata aproapiere a hotelului.
Timp de transfer: aproximativ 20 de minute.


Facilitati hotel

Recenta sa renovare generala il face unul dintre hotelurile cu cele mai bune facilitati din Playa de Palma si facandu-l unul dintre cele mai populare hoteluri din zona.
Pentru oaspetii nostri care calatoresc cu copii, recomandam Grupotel Taurus Park **** sau Grupotel Orient **** pe plaja Playa de Palma sau Grupotel Nilo & Spa ****, intr-o zona rezidentiala linistita, foarte aproape de plaja Paguera. .
Hotelul nostru din Playa de Palma este cunoscut pentru facilitatile sale renovate, serviciile excelente si locatia excelenta intr-una dintre cele mai pline de viata zone din Mallorca. Cladirea este inconjurata de numeroase baruri si restaurante, zone de divertisment si activitati acvatice. Bucurati-va de cele mai cuprinzatoare vacante la Grupotel Acapulco Playa.
 


Website

https://www.grupotel.com/en/hotel/mallorca/playa-de-palma/acapulco-playa/hotel.htmlTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Cazare cu masa specificata la fiecare hotel

Transport avion

Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport

Taxe de aeroport

Un bagaj de mana si un bagaj de cala incluse, in functie de politica fiecarei companii aeriene

Asistenta turistica

Facilitarea testului PCR, la clinica acreditata, la tarif preferential pentru turistii Cocktail Holidays

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective;

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

Taxa locala - in functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tarif subventionat Cocktail Holidays (10 €/persoana)

Contravaloarea testului PCR inaintea plecarii din tara sau la destinatie, care intra in sarcina calatorului, functie de conditiile impuse de autoritati la data calatoriei

vezi mai multe

Alege tipul calatoriei