Ziua 1. Bucuresti - Delhi

Check-in si imbarcare pe aeroportul Henri Coanda – Otopeni pentru check-in si imbarcare. Sosire in Delhi dupa miezul noptii. Transfer la hotel pentru cazare in zona Delhi.

 Ziua 2. Delhi - Mandawa

Mic dejun. Plecare spre Mandawa. Explorarea orasului traditional, cunoscut pentru fortareata sa, dar si pentru minunatele case “haveli” renumite pentru frescele infatisand zei, zeite, animale, dar si diverse scene din timpul colonizarii britanice. Cina si cazare la hotel in zona Mandawa.

Ziua 3. Mandawa – Jaipur

Mic dejun. Dimineata, plecare spre Jaipur. Dupa-amiaza, vizitarea bazarului din orasul Jaipur cu ricsa. Cina si cazare la hotel in Jaipur.

Ziua 4. Jaipur

Mic dejun. Se viziteaza Fortareata Amber, o atractie turistica situata la aproximativ 11 km de oras, la poalele muntelui si Palatul Vanturilor - Hava Mahal– un complex covârsitor cu palate sofisticate, gradini si curti, arta decorativa si usi sculptate. Cina si cazare la hotel in Jaipur.

 Ziua 5. Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra

Mic dejun. Dimineata, plecare spre Agra, cu un popas in Fatehpur Sikri pentru a vizita orasul abandonat construit, din gresie rosie, de catre Marele Mughal Împaratul Akbar, drept capitala si palat in secolul al XVI-lea. Cina si cazare la hotel in Agra.

 Ziua 6. Agra

Mic dejun. Dimineata vizita la Taj Mahal – un monument inchinat iubirii, construit pe parcursul a 22 de ani, cu peste 20.000 de oameni. Marmura alba a fost adusa de la peste 300 km departare, cu ajutorul a 1000 de elefanti. Construit de Împaratul Mughal Shah Jahan pentru a-si exprima dragostea pentru sotia sa, Mumtaz Mahal, la mijlocul secolului al XVII. În continuare, vizita la Fortareata Red Agra – o adevarata capodopera arhitecturala. Cina si cazare la hotel in Agra.

Ziua 7. Agra - Delhi

Mic dejun la hotel. Dimineata, plecare spre Delhi, sosire in oras si timp liber la dispozitie pentru a descoperi pe cont propriu orasul, cumparaturi si vizite individuale. Cina si cazare la hotel in zona Delhi.

Ziua 8. Delhi

Mic dejun. Check-out de la hotel si turul orasului vechi Delhi ce include: Raj Gat, un memorial pentru Mahatma Gandhi, imensa fortareata Red Fort (exterior), Jama Masjid, cea mai mare moschee din India si una dintre cele mai mari din Asia (exterior). Turul continua apoi in noul Delhi cu o vizita la Qutub Minar – cel mai inalt turn de piatra din India. Veti putea admira in tur panoramic Poarta Indiei, Palatul Parlamentului si Casa Prezidentiala. Întoarcere la hotel pentru cina (aveti la dispozitie o camera dubla pentru 4 persoane timp de 2 ore). Seara târziu transfer catre aeroport.

Ziua 9. Delhi - Bucuresti

Check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii neicluse:

- Intrarile la obiectivele turistice aprox. 75 euro/persoana (se achita la fata locului)

- Bacsisul pentru ghidul si soferul local: 5 Euro/persoana/zi 

 

Servicii optionale neincluse in pret:

-Taxa de viza si procesarea actelor 

-Asigurare medicala/ storno

 

NOTA: Plecarea de Revelion include Cina Festiva.

 

Acte necesare pentru obtinerea vizei:
• Pasaport valabil minim 6 luni de la data intrarii in India, cu cel putin 2 pagini libere (nu se accepta pasaport temporar)
• Formular de viza completat 
• O fotografie frontala color pe fundal alb, in format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie sa fie patrata, lungimea egala cu latimea
 Copie scanata color a primei pagini din pasaport, unde sunt mentionate toate datele de indentificare ale aplicantului, in format PDF, cu dimensiunea minima de 10 Kb si maxim 300 Kb
• 
Termen limita de transmitere a actelor pentru viza India: circa 4 saptamâni inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h daca nu se considera necesare acte suplimentare.

Grup minim pentru organizarea circuitului:
 30 persoane.

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Triunghiul de Aur, Toate locatiile, India

Verifica tarife si disponibilitate