BALI BEACH AND SOFIA VILLAGE

Bali G, Crete Grecia
Bali, Crete 74057 Greece

Amplasare

Perfect pentru familiile cu copii, complexul de vacanță se află pe o stradă liniștită, la o scurtă plimbare față de centrul insulei Bali.

Dotări

In anul 2021 acest complex de vacanță a fost modernizat. Aceată unitate cu o recepție dispune de 35 de apartamente și de 160 de camere duble. Clienților complexului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un serviciu de inchiriat mașini, un serviciu de transfer și un serviciu de apel de trezire. Facilitățile cuprind și un automat de băuturi răcoritoare. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. De pe balconul sau terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea laterală spre mare. Camerele au un pat dublu sau o canapea. In caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. In plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi. Oferta include și un serviciu de curățenie finală. In spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. In baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și telefonul. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție 30 de camere de familie.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot inota cateva lungimi de bazin in una din cele 2 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adancime. O terasă insorită invită la zăbovit. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Tenis de masă și biliard fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. Clienții se pot destinde in zona de relaxare (terapii prin masaj). Clienții vor avea parte de divertisment seara ascultand muzică live (gratuit). Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune restaurant à la carte și de un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun continental de la bufet motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. De asemenea, complexul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Oradea catre BALI BEACH AND SOFIA VILLAGE, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate