Bangkok - Kuala Lumpur - Singapore

Circuite Thailanda Thailanda
de la
EUR 3598 00 EUR
2 adulti

Ziua 1. Bucuresti – Bangkok 

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Bangkok

Ziua 2. Bangkok 

Sosire in Bangkok. Transfer la hotel si timp liber la dispozitie pentru relaxare. Seara, optional, croaziera si cina pe Raul Chao Praya*. Cazare in Bangkok la hotel Mandarin by Centre Point 4*, sau similar.

Ziua 3. Bangkok*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional, tur de oras care include vizita la obiectivele principale ale orasului, Palatul Regal, Wat Pho sau Templul lui Budha in pozitie culcat, si Wat Trimitr sau Templul lui Budha de aur*. Dupa amiaza, excursie optionala la Piata Plutitoare Damnoen Saduak*. Seara, cazare in Bangkok la hotel Mandarin by Centre Point 4*, sau similar.

Ziua 4. Bangkok – Kuala Lumpur

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Kuala Lumpur. Transfer si cazare in Kuala Lumpur, la hotel Mercure 4*, sau similar.

Ziua 5. Kuala Lumpur*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru explorarea orasului pe cont propriu, sau, optional, tur de oras cu ghid local pe parcurusul caruia se viziteaza Palatul Regal, Monumentul National, Piata Independentei si Orasul Chinezesc. Oprire pentru poze la emblematicele turnuri ale orasului, Petronas Twin Towers*. Seara, cazare in Kuala Lumpur la hotel Mercure 4*, sau similar.

Ziua 6. Kuala Lumpur – Malacca

Mic dejun. Plecare cu autocarul catre Malacca, oras istoric, parte a patrimoniului UNESCO, ce imbina atât influente occidentale, cât si orientale. Tur de oras in Malacca, pe parcursul caruia se viziteaza Biserica Sf. Paul, Muzeul Stadhuys, Fortareata A’Famosa si Templul Cheng Hoon Teng. Seara, cazare in Malacca la hotel Hatten Palace 4*, sau similar. 

Ziua 7. Malacca – Singapore

Mic dejun. Plecare spre Singapore, capitala micului stat cu acelasi nume. Dupa sosire, timp liber la dispozitie. Seara, cazare in Singapore la  hotel Rendezvous 4*, sau similar.

Ziua 8. Singapore*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, tur de oras pe parcursul caruia se viziteaza Moscheea Sultanului, Marina Bay Sands (exterior), Parcul Gardens by the Bay si portul Clarke Quay*. Seara, cazare in Singapore la hotel Rendezvous 4*, sau similar.

Ziua 9. Singapore*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, vizita la Universal Studios Singapore, cel mai mare parc de distractii din Asia de Sud Est*. Seara, transfer catre aeroportul din Singapore.

Ziua 10. Singapore – Bucuresti Otopeni

Check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Taxa de viza pentru Thailanda

• Taxe de oras in Malaezia - aprox 2,5 USD/ camera/ noapte (se plateste la receptia hotelului)

 

 

*Servicii optionale neincluse in pret:

Tur de oras in Bangkok – 55 Euro/ persoana

Croaziera si cina pe râul Chao Praya in Bangkok – 55 Euro/ persoana

Excursie la piata plutitoare Damnoen Saduak – 55 Euro/ persoana

Tur de oras in Kuala Lumpur – 39 Euro/ persoana

Tur de oras in Singapore – 69 Euro/ persoana

Pachet 5 excursii optionale (3 in Thailanda si 1 in Malaezia si 1 in Singapore) – 239 Euro/ persoana (tarif valabil doar pentru plata in avans in agentie)

Excursie la Universal Studios in Singapore (se rezerva doar la fata locului)

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare