Hotel Website: bitzaropalace.com

Descriere

Bitzaro Palace este la 5 minute de mers pe jos de barurile, magazinele si restaurantele din Kalamaki. iar capitala insulei, Zante Town, este la doar o scurta calatorie cu autobuzul.


Localizare

Bitzaro Palace este situat in Kalamaki, la 5 km de orasul Zakynthos. la 3 km de Laganas. Aeroportul International Zakynthos este situat la 2 km.


Facilitati hotel

Printre facilitatile hotelului se numara: Piscina (9:00-19:00) 1,10m – 2,85m, prosoape de piscina (depozit 10 euro), cada, piscina pentru copii, parcare libera, loc de joaca 24/7, receptie 24/7. Camerele acestui hotel au aer conditionat, TV cu ecran plat, fierbator de apa si vedere la Marea Ionica. Toate au baie privata cu dus sau cada. Facilitatile suplimentare includ articole de toaleta gratuite si un uscator de par.


Website

http://bitzaropalace.com



Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata(exceptie hotel TUI): -Avans de 30% la rezervare - 70% pana la 21 de zile inainte de check-in Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion CLUJ - ZAKYNTHOS 2024 Cluj Napoca - Zakynthos; TAXE AEROPORT; Avion ZAKYNTHOS - CLUJ 2024 Zakynthos - Cluj Napoca; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre BITZARO PALACE, Zakynthos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate