Situat pe bulevardul Sheikh Zayed, Hotelul Carlton Downtown se află in apropiere de Centrul Financiar International Dubai si de centrul orasului. Hotelul oferă o piscină in aer liber, centru de fitness, precum si 6 restaurante si baruri.

Toate camerele si suitele sunt decorate modern cu mobilier elegant. Camerele includ TV cu ecran plat, minibar si vedere la oras sau la centru. Baia este dotată cu dus si cadă.

Oaspetii pot savura arome autentice din bucătăria Orientului Mijlociu asezonate cu condimente foarte inmiresmate si legume proaspete. De asemenea, se oferă o gamă largă de produse din intreaga lume obtinute pe tărmurile mediteraneene ale Spaniei si Marocului alături de specialităti din Liban si Asia.

Centrul Spa Kirana oferă o gamă completă de servicii de infrumusetare, masaje, saună, baie de aburi si 6 săli de tratamente corporale si de infrumusetare.

Burj Khalifa si emblematicul Dubai Mall sunt la 10 minute de mers cu masina de Carlton Downtown. In plus, la un cost suplimentar se oferă un serviciu de transfer la Aeroportul International Dubai, aflat la 20 de minute de mers cu masina.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - DUBAI 2024-2025 (WIZZAIR) Bucuresti - DUBAI; Taxe de aeroport; Avion DUBAI - OTOPENI 2024-2025 (WIZZAIR) DUBAI - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Carlton Downtown, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate