Itinerariu:

Ziua 1. Bucuresti – New Delhi

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia New Delhi. Sosire dupa miezul noptii, transfer si cazare la hotel in zona Delhi.

Ziua 2. Delhi

Mic dejun. Tur de oras in Delhi ce include vizite la moschea Jama Masjid, imensa fortareata Red Fort (exterior), templul sikh Gurudwara Bangla Sahib, minaretul Qutub Minar si o plimbare cu risca prin centrul vechi al orasului. Se viziteaza la exterior Palatul Parlamentului, India Gate si resedinta prezidentiala. Seara, cina si cazare la hotel in zona Delhi.

Ziua 3. Delhi – Agra

Mic dejun. Plecare spre Agra. Se viziteaza Taj Mahal, emblematicul palat construit de imparatul Shah Jahan pentru a-si exprima iubirea fata de sotia sa, Mumtaz Mahal. În continuare, vizita la Fortareata Red Agra – o adevarata capodopera arhitecturala. Seara, cina si cazare la hotel in zona Agra.

Ziua 4.  Agra – Karauli  

Mic dejun. Plecare spre Karauli. Pe drum, oprire pentru vizita la Fatehpur Sikri, denumit si Orasul Victoriei. In Karauli, se viziteaza un sat traditional in zona Suroth. Seara, cina si cazare la hotel in zon Karauli.

Ziua 5. Karauli – Jaipur  

Mic dejun. Plecare spre Jaipur, capitala regiunii Rajasthan, denumita si „Orasul Roz”, impresionanta atât prin istoria sa, cât si pentru amalgamul de traditii si portul traditional al localnicilor. Seara, cina si cazare la hotel in Jaipur.

Ziua 6. Jaipur

Mic dejun. Tur de oras in Jaipur ce include vizitarea Fortul Amber, Hawa Mahal – Palatul Vânturilor (exterior), Palatul Orasului si observatorul Jantar Mantar. Seara, cina si cazare la hotel in Jaipur.

Ziua 7. Jaipur – Pushkar

Mic dejun. Plecare spre Pushkar, oras situat la marginea desertului, renumit pentru lacul sfânt si templele care atrag pelerini anual. Dupa-amiaza, tur de oras in Pushkar pentru a vizita Lacul Pushkar si Templul Brahma. Seara, cina si cazare la hotel in Pushkar.   

Ziua 8. Pushkar – Bikaner

Mic dejun. Plecare spre Bikaner, oras cunoscut si sub numele de „Tara Camilelor”. Tur de oras si vizitarea Fortului Junagarh, unul dintre putinele forturi din Rajasthan care nu este construit pe un deal. Seara, cina si cazare la hotel in Bikaner.

Ziua 9. Bikaner – Mandawa

Mic dejun. Plecare spre Mandawa, oras din regiunea Shekhawati, denumita simbolic si „regiunea in aer liber a Rajasthanului”. Timp liber la dispozitie. Seara, cina si cazare la hotel in zona Mandawa.  

Ziua 10. Mandawa – Delhi

Mic dejun. Plecare spre Delhi. Cina si cazare la hotel in Delhi.

Ziua 11. Delhi – Bucuresti

Dupa miezul noptii, transfer la aeroport. Check-in si imbarcare pe cursa Delhi - Bucuresti.

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Intrari la obiectivele turistice: aprox 90 euro/ persoana (se achita la fata locului)

• Bacsisuri pentru ghizi si soferi locali (aprox 5 Euro/ zi /pers – se achita ghidului, in prima zi a sejurului)

 

Servicii optionale neincluse in pret:

-Taxa de viza si procesarea actelor 

-Asigurare medicala/ storno

 

Acte necesare pentru obtinerea vizei:
• Pasaport valabil minim 6 luni de la data intrarii in India, cu cel putin 2 pagini libere (nu se accepta pasaport temporar)
• Formular de viza completat 
• O fotografie frontala color pe fundal alb, in format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie sa fie patrata, lungimea egala cu latimea
 Copie scanata color a primei pagini din pasaport, unde sunt mentionate toate datele de indentificare ale aplicantului, in format PDF, cu dimensiunea minima de 10 Kb si maxim 300 Kb
• 
Termen limita de transmitere a actelor pentru viza India: circa 4 saptamâni inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h daca nu se considera necesare acte suplimentare.

Grup minim pentru organizarea circuitului:
 30 persoane.

 

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit India - Misterele Rajasthanului, Toate locatiile, India

Verifica tarife si disponibilitate