Charter Maroc - Hotel Allegro ( Les Almohades Beach Resort ), cu plecare din Bucuresti

Allegro Agadir se află in golful Agadir, la cațiva pași de centrul orașului, și oferă 2 piscine cu sistem de incălzire, unități de cazare cu aer condiționat și terasă sau balcon cu vedere, precum și multe activități.

Allegro Agadir are camere elegante. Toate sunt dotate cu TV prin satelit, cutie de valori individuală și telefon cu linie directă. De asemenea, oferă vedere la piscină sau la grădină. Sunt disponibile camere de familie.

Restaurantul principal de la Allegro Agadir servește mancăruri tradiționale marocane și preparate internaționale. Oaspetii pot savura o băutură la barul din hol sau la barul Piscine si se pot distra toată noaptea la clubul de noapte privat al hotelului.

La complex, sunt disponibile numeroase activităti, inclusiv minigolf, sesiuni de gimnastică, tenis si divertisment de seară. Pentru copii există o piscină, jocuri si un club. Hotelul este situat in fata medinei si a plajelor cu nisip.

Oaspetii beneficiază de acces la magazinele din cadrul hotelului. Complexul oferă servicii de spălătorie si de schimb valutar. La proprietate, este disponibilă o parcare publică gratuită. 

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Hotel Allegro ( Les Almohades Beach Resort ), Marrakech, Maroc

Verifica tarife si disponibilitate