INNVISTA HOTELS

Belek Turkey
de la
EUR 1833 00 EUR
2 adulti
Descriere: Hotelul a fost construit in anul 2008 si ultima renovare a avut loc in anul 2018, dispune de un nr de 315 camere impartite in 3 cladiri a cate 5 etaje si se intinde pe o suprafata de 22472 mp.

Localizare: Hotelul este situat in statiunea Belek, la o distanta de 25 km de aeroportul din Antalya.

Dotari camere: Camerele hotelului Innvista Hotels Belek beneficiaza de urmatoarele dotari: parchet, masuta de cafea cu scaune, minibar, seif, televizor, telefon, uscator de par.

Facilitati hotel: Hotelul beneficiaza de urmatoarele facilitati: 1 restaurant principal, 4 restaurante A la Carte,1 Beach Snack Restaurant, 1 Aqua Snack Restaurant, 7 baruri si 1 patiserie, hammam, sauna, game room, disco, fitness, tenis, volei pe plaja, darts, tenis de masa, animatie, club de copii (pentru copiii intre 04 - 12 ani), wifi.

Facilitati copii: Tobogane, loc de joaca, mini club.

Tip de masa: Ultra all inclusive.

Plaja: Hotelul dispune de plaja privata cu nisip si pietris , la o distanta de 900 m de hotel. Hotelul ofera oaspetilor sai transfer gratis spre plaja intre orele 08:00 si 19:00.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise;in restaurante tinuta este obligatorie;accesul in restaurantele A la Carte se face in baza unei rezervari; gratuit o rezervare pe sejur;bauturile se ofera numai la pahar (cele imbuteliate sunt contra-cost);in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Pagina Web: http://innvistahotel.com/elang=en

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion BAIA MARE - ANTALYA 2023 Baia Mare - Antalya; TAXA AEROPORT; Avion ANTALYA - BAIA MARE 2023 Antalya - Baia Mare; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare