Latanya Park Resort

Yaliciftlik, Turcia
de la
EUR 1458 00 EUR
2 adulti
Charter Bodrum - LATANYA PARK RESORT, cu plecare din Cluj Napoca

Situat in frumosul golf natural Yaliciftlik din Peninsula Bodrum, acest complex de 4 stele oferă piscine si grădini mari, cu vedere la Marea Egee. Plaja privată are o terasă deasupra apei si o grădină tropicală.

Restaurantul este specializat in bucătăria italiană si asiatică, dar si in specialităti turcesti. Acesta serveste paste de casă si meniuri speciale cu peste alături de o serie de vinuri de import. Cele 4 baruri de la Latanya Park Resort Hotel oferă muzică live de pian, băuturi la piscină si vedere panoramică.

La piscina mare in aer liber se organizează cursuri de aerobic, iar la teatru se organizează divertisment live de seară. Oaspetii mai tineri se pot bucura de activitătile de la Club TAMBA sau se pot juca in piscina pentru copii.

Toate camerele de la Latanya Park au TV cu ecran plat si balcon mobilat. Acestea sunt decorate elegant, cu mobilier din lemn de culoare inchisă si culori in nuante de nisip.

Centrul orasului Bodrum este la doar 16 km si este usor accesibil cu autobuzul, care circulă periodic de la Latanya Park Resort. Aeroportul Milas-Bodrum este la 31 km.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare