Sousouras Hotel

Halkidiki, Grecia
Chanioti Chalkidiki,Greece
de la
EUR 682 00 EUR
2 adulti

Hotelul SOUSOURAS este o unitate turistic atractiv, cu stil mediteranean in regiunea localitatii Hanioti din alkidiki. Este construit la o distant mica de piata centrala din Hanioti. Locul su privilegiat, din fata plajei cu nisip, vizeaz functionalismul, bunul gust si armonia cu zona inconjuratoare. El este conceput intr-un mod care ofera o atmosfera calda si primitoare.

Camere confortabile renovate si bungalow-uri ce promit o ospitalitate placuta. Exist camere duble, camere triple, camera cu 4 paturi cu doua spatii si de asemenea bungalouri. Toate camerele ofer baie individuala, televiziune prin satelit, aer conditionat (cald si rece), mini frigider, muzica, uscator de par, telefon automat, si balcon. Toate zonele hotelului ofera vedere spre grdin, la mare, la piscin, spre pdure. Pe plaja de langa piscina este zona unde se serveste micul dejun, pranzul si cina, dar, de asemenea, si barul de piscina unde vizitatorul se poate bucura de o cafea sau poate admira splendida plaja din Hanioti, golful Toroneos si chiar peninsula Sithonia, in timp ce el insusi se reimprospteaza la piscina.

vezi mai multe

suplim transport; Autocar BUH - HKD,Hanioti Bucuresti - Hanioti; Autocar HKD, Hanioti - BUH Hanioti - Bucuresti; Package commission; Rounding; Taxe Statiune 3 available rooms

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare